Bericht van André – 21 maart 2022

Beste voorzitter en mede-koorleden,

Na deze moeilijke covitperiode  mogen we terug ons programma volledig  opnemen  hier in Priesterdelle .

Na overleg met mijn begeleider heb ik echter gekozen om te stoppen met het koor . Mijn gezondheidstoestand gecombineerd met slecht slapen , maken me het moeilijk om alles zomaar voort te doen . Ondanks ik graag naar het koor kwam , zijn de avond repetities eigenlijk te zwaar en te vermoeiend  en moet ik deze keuze maken . Alvast dank voor de vele samenzang  en de gezellige momenten .  We zullen eventueel zoeken naar een moment waar ik van ieder van jullie kan afscheid nemen .

Met beleefde groeten

Andrè en Bert

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close