Bericht van Pierre – Pasen

Beste koorleden,

Hadden jullie gisteren en vandaag eveneens het gevoel dat je iets had moeten doen en maar dat het niet uitvoerbaar was? Waarschijnlijk was je niet de enige die in gedachten droomde van ons geplande optreden in de Paaswake en vandaag op Paaszondag. Maar niet getreurd want de reeds aangeleerde liederen komen later nog van pas en ik wil jullie, van harte, toch een aangenaam Paasfeest toewensen vanuit mijn zetel. Kijk gerust en geniet van de muzikale bijlage om helemaal in de geest van Pasen te komen en hou het nog even vol. Het weerzien zal des te beter zijn.

Veel liefs,

Pierre

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close